Stacionarno hlađenje

Sopstvenim kapacitetima Frigomax pruža usluge projektovanja rashladnih sistema različitih konfiguracija i namena, kao i proizvodnje hladioničke opreme i izvođenja montažno-instalaterskih radova po principu „ključ u ruke“. Primenom poslednjih tehnoloških rešenja i inovativnim pristupom svakom zahtevu brinemo o energetskoj efikasnosti i učinkovitosti naših sistema.

Upravljački ormani

Frigomax se, između ostalog, bavi i proizvodnjom upravljačkih ormana različitih namena i konfiguracija. Osnovu ove proizvodnje čine ormani za upravljanje radom pogonske opreme u procesima hlađenja i klimatizacije. Ormane izrađujemo u različitim veličinama i formatima shodno uslovima za instalaciju ili nekim drugim specifičnim uslovima rada, tako da mogu biti predviđeni za unutrašnju ili montažu van objekta. Postoji mogućnost ugradnje i u zaštitna kućišta, pa ovakva opcija predstavlja integralno rešenje sa samim pogonskim agregatom. Prilikom dizajniranja ormana opredeljujemo se za rešenja koja omogućavaju jednostavno rukovanje i upravljanje procesima bilo da je reč o nekom zahtevu kod komercijalnog hlađenja ili bilo kakvom procesu u oblasti industrije. Sa posebnom pažnjom pravimo selekciju komponenata kako bi naš finalni proizvod predstavljao pouzdano i dugotrajno rešenje u svakoj nameni.

Pored upravljačkih ormana, kod isporuka opreme po principu „ključ u ruke“, proizvodimo i isporučujemo i energetske ormane, kako bi svi potrošači rashlade ili klimatizacije bili potpuno autonomni u radu i adekvatno obezbeđeni od eksternih uticaja.