Transportno hlađenje

Kao dugogodišnji Thermo King diler Frigomax je razvio saradnju sa svim vodećim kompanijama u regionu u oblasti industrije i transporta. Bogato iskustvo i profesionalan odnos naših zaposlenih u kombinaciji sa premijum kvalitetom Thermo King proizvoda predstavlja pravo rešenje za svaku potrebu koju može imati bilo koji segment hladnog lanca u transportu danas.

Telematika i accessories

Thermo King kao lider u proizvodnji rashladnih uređaja, paralelno razvija i poboljšava uređaje za temperaturni menadžment. Svakom korisniku Thermo King uređaja dostupan je TracKing program sa svim naprednim funkcijama kako za praćenje temperature tokom prevoza robe i sastavljanje neophodnih izveštaja po obavljenom prevozu, tako i za uticaj na parametre hlađenje i podešvanje rada samog rashladnog uređaja shodno uslovima.

Shodno prethodnom moguće je nabaviti različite Thermo King uređaje za kolektovanje i obradu podataka (Data Loggers) u skladu sa potrebama kupca. Poslednju u nizu inovacija na ovom polju predstavlja TouchPrint uređaj, dataloger sa funkcijom printera, sa novim ekranom osetljivim na dodir putem kojeg se lako i jednostavno upravlja ovim uređajem.

U našoj ponudi ćete, takođe, pronaći sve neophodne segmente dodatne opreme za sve uređaje iz game Thermo King, tako da u potpunosti možemo odgovoriti svakom specifičnom zahtevu za opremom koja nije standardni deo rashladnog uređaja, već se isporučuju kao opcionali koji olakšavaju rad uređaja ili upravljanje istim.