Transportno hlađenje

Kao dugogodišnji Thermo King diler Frigomax je razvio saradnju sa svim vodećim kompanijama u regionu u oblasti industrije i transporta. Bogato iskustvo i profesionalan odnos naših zaposlenih u kombinaciji sa premijum kvalitetom Thermo King proizvoda predstavlja pravo rešenje za svaku potrebu koju može imati bilo koji segment hladnog lanca u transportu danas.

Uređaji na sopstveni pogon

Dugotrajnim razvojem i iskustvima sa terena, Thermo King je pronašao idalan balans između efikasnosti, performansi uređaja sa sopstvenim pogonom i potrošnje goriva u svim radnim uslovima, bilo za sveže ili smrznute proizvode, za jedno ili višetemperaturne režime rada. Kreiranjem nove SLXi i T serije postavlja nove standarde u smanjenju emisije štetnih gasova i nivoa buke, te nudi nenadmašne performanse uz minimalan uticaj na okolinu i to sve zahvaljujući novoj liniji Thermo Kingovih Greentech motora.

Thermo King SLXi asortiman proizvoda je rezultat hiljada sati istraživanja koje nije bilo ograničeno samo na laboratoriju. Umesto toga, savetovali smo se sa stotinama transportnih kompanija i analizirali podatke više od hiljadu uređaja koji su u svakodnevnoj upotrebi. Stečeno znanje omogućilo nam je evoluciju proverene SLX platforme, koja bi zadovoljila više Vaših potreba, dodatno premašila Vaša očekivanja i jednostavno, služila Vam bolje.Tražili ste jednostavnu upotrebu i eliminisanje grešaka operatera. Naš najnoviji SR-3 kontroler donosi mogućnost operativnih profila koji se postavljaju unapred, a koji će u potpunosti zadovoljiti vaše operativne potrebe.U cilju efikasnog upravljanja flotom, potreban Vam je potpun uvid u stanje uređaja i tovara, na lokaciji i tokom transporta.

Zato smo odlučili da SLXi bude prvi potpuno "Telematski spreman" uređaj, instaliranjem našeg prvog TK BlueBox komunikacionog uređaja, na svaku jedinicu.Instistirali ste na veoma visokim standardima kvaliteta, pouzdanosti i podrške. Rafinirali smo naš dizajn kako bismo umanjili zamor materijala ključnih komponenti, produžili životni vek uređaja i smanjili troškove održavanja.

Uređaji T serije predstavljaju odlično rešenje za vozila čija je dužina tovarnog dela od 4m-8,5m. Zavisno od potreba, T serija omogućava brz protok vazduha, a samim tim vrlo brzo postiže zadati temperaturni režim. Opsežnim testiranjima Thermo King je proizveo seriju koja može odgovoriti i najvišim ambientalnim temperaturama čak i do 55˙C. Takođe treba napomenuti da je servsni interval za T seriju 2.000 radnih časova. Novi TSR-2 upravljač koji se koristi u T seriji, omogućava jednostavo korišćenje bez mogućnosti greške. Led ekran ovog upravljača jasno osigurava vidljivost u svim svetlosnim i temperaturnim ulovima, a samim tim korisniku nudi preciznu kontrolu i podešavanje rada uređaja.