Transportno hlađenje

Kao dugogodišnji Thermo King diler Frigomax je razvio saradnju sa svim vodećim kompanijama u regionu u oblasti industrije i transporta. Bogato iskustvo i profesionalan odnos naših zaposlenih u kombinaciji sa premijum kvalitetom Thermo King proizvoda predstavlja pravo rešenje za svaku potrebu koju može imati bilo koji segment hladnog lanca u transportu danas.

Rezervni delovi

U oviru servisnog centra u Šapcu Frigomax Vam nudi mogućnost nabavke i ugradnje originalnih Thermo King rezervnih delova. Uvek Vam je dostupan veliki broj pozicija za svaki tip uređaja sa našeg lagera koji svakodnevno selektiramo i vršimo njegovu stalnu dopunu i proširenje, shodno zahtevima naših kupaca. Naše stručno osoblje brzo će odgovoriti na svaki Vaš zahtev, bilo da se radi samo o nabavci određenog rezervnog dela u svrhu redovnog održavanja ili dijagnostifikovanju i otklanjanju nastalog kvara. Na sve isporučene i ugrađene delove dajemo fabričku garanciju, kao ovlašćeni Thermo King servis.

Poseban segment ponude predstavljaju rezervni delovi namenjeni rashladnim uređajima drugih proizvođača, a sve u okviru Thermo Kingove oficijelne mreže snabdevanja. Tako da kod nas možete izvršiti nabavku bilo kog rezervnog dela, bez obzira na proizvođače i modele uređaja koje posedujete u Vašem voznom parku.