Uspešno poslovanje i poslovna ekspanzija

Frigomax je kompanija koja se nakon više od decenije uspešnog poslovanja i poslovne ekspanzije razvila u pouzdanog partnera mnogim domaćim, ali i kompanijama svetskog formata. Bavimo se projektovanjem, proizvodnjom, prodajom i servisiranjem rashladnih sistema, kako u oblasti komercijalnog hlađenja, tako i u oblasti industrijskih procesa.O Kompaniji

Frigomax je kompanija koja se nakon više od decenije uspešnog poslovanja i poslovne ekspanzije razvila u pouzdanog partnera mnogim domaćim, ali i kompanijama svetskog formata. Bavimo se projektovanjem, proizvodnjom, prodajom i servisiranjem rashladnih sistema, kako u oblasti komercijalnog hlađenja, tako i u oblasti industrijskih procesa.

Tokom godina poslovanja kompanija je postala prepoznatljiva na tržištu po svojoj dostupnosti i fleksibilnosti u pronalaženu adekvatnih rešenja, kao i brzini i tačnosti u izvođenju radova sopstvenim kapacitetima, što nas je kvalifikovalo za saradnju i sa najzahtevnijim klijentima u Srbiji i regionu.

Ponosni smo na rešenja koja smo samostalno razvili u domenu proizvodnje hladioničkih agregata i procesno-upravljačkih ormana u oblasti stacionarnog hlađenja, baš kao i na višegodišnje zastupstvo Thermo King-a za Srbiju, kao brenda „broj 1“, u oblasti rashlade u transportu.

Pored izuzetno dinamničnog razvoja kompanije od servisne radionice u proizvodno-uslužnu organizaciju koja danas upošljava 50 ljudi, ostali smo vezani za svoje poslovno-istorijske korene u oblasti pružanja usluga i praćenju opreme u postprodajnom životnom ciklusu, kako u garantnom, tako i u vangarantnom roku.

Danas, svojim sadašnjim, kao i nekim potencijalnim klijentima, se predstavljamo kao kompanija koja se izgradila na paritetu primene: ISKUSTVA, KVALITETA, BRZINE i DOSTUPNOSTI u svemu što smo radili i onome što nudimo kao rešenja na nove zahteve.