Transportno hlađenje

Kao dugogodišnji Thermo King diler Frigomax je razvio saradnju sa svim vodećim kompanijama u regionu u oblasti industrije i transporta. Bogato iskustvo i profesionalan odnos naših zaposlenih u kombinaciji sa premijum kvalitetom Thermo King proizvoda predstavlja pravo rešenje za svaku potrebu koju može imati bilo koji segment hladnog lanca u transportu danas.

Bus HVAC

Pored uređaja namenjenih potrebama hlađenja kod transporta robe, Thermo King je jedan od vodećih proizvođača u svetu u domenu uređaja namenjenih klimatizaciji putničkog prostora u voznim sredstvima namenjenim za prevoz ljudi, ali i za bilo koje druge potrebe gde je zahtevan temperaturni režim u opsegu koji obezbeđuje rad klima uređaja. Frigomax svojim klijentima nudi različita rešenja iz ove oblasti koristeći kao osnovu neki od uređaja iz Thermo King game kao što su Athenia, X serija, SR serija ili S serija klima uređaja uz čiju nadogradnju od strane naših instalatera, nastaju integralni sistemi koji se mogu u potpunosti prilagodi svakom tehnološkom zahtevu.

Ultimativni kvalitet uz dobru servisnu podršku i internacionalnu garanciju predstavljanju prednost koju je teško nadomestiti, tako da ovi uređaji predstavljaju pravi izbor za kupce koje žele da investiraju u dugoročna rešenja sa minimalnim troškovima tokom perioda eksplatacije.